24255
Książka
W koszyku
Ponad 100 znakomitych smacznie podanych przepisów na chleb, naleśniki, ciasta i ciasteczka. Z wprowadzenia dowiesz się, co najlepiej spożywać przy nietolerancji glutenu i jakimi innymi składnikami zastępować mąkę z glutenem. Potem następują przepisy na ciasta z mąki kukurydzianej lub innej oraz są dokładnie przedstawione sposoby pieczenia. W książce znajdują się przepisy na potrawy, których najbardziej bezglutenowcom brakuje: wypieki, jak pieczywo, bułki, makarony, ciasteczka.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Kroczyce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Ma cuisine : sans gluten, 2015.
Uwaga ogólna
Okł. wliczona w paginację.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej