24255
Książka
W koszyku
Domowy wyrób wędlin / Franciszek Wolski. - Warszawa : PHW "Arystoteles" Marek Matusiak, 2013. - 63, [1] s. : il. kolor. ; 24 cm.
Krótka historia wędliniarstwa w Polsce Zasady doboru mięsa. Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa. Domowe wędzenie wędlin. Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów. Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Kroczyce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł.: pasztety szynki
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej